Appareils et accessoires
Herfstlimonade/Virgin sangria
Prép. 10min
Total 35min
6 glazen
Ingrédients
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 glas
Sodium
1.8 mg
Protides
0.3 g
Calories
366.8 kJ /
87.7 kcal
Lipides
0.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
16.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Naan (Hindoe brood)
2h
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Pas d’évaluation
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
IJssandwich
Pas d’évaluation
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min